Pedreguer presenta la programació per a la celebració del 8 de març

Aquest any la Comissió d’Igualtat de Pedreguer ha centrat la celebració del 8 de març en la recerca de la màxima implicació de la ciutadania; per això s’han preparat tallers i accions amb els centres educatius i les escoles d’esports i de música municipals, a més de preparar la manifestació central dels actes amb tots els agents socials del municipi.

El 8 de març l’Escola Municipal de Música ha preparat un concert molt especial, «LA DONA COMPOSITORA», una Audició amb l’alumnat del Conservatori i Escola Municipal de Música de Pedreguer, que tindrà lloc a les 18.30h a la Casa de Cultura. La implicació de la seua directora Merche Femenia fa possible que un any més tot l’alumnat de l’escola visibilitze el paper de les dones dins de la música.

Més tard, a les 20.00h, tindrà lloc la manifestació convocada per la Comissió d’Igualtat on està convidada tota la ciutadania. Per aquesta convocatòria els centres educatius del poble han preparat una agenda d’accions dins dels centres i participaran en la manifestació del 8 de març. Cal destacar que el Grup d’Acció Feminista de l’IES Pedreguer visitaran els centres de primària per a explicar la importància del 8 de març i la implicació de totes i tots en ella.

A banda, les Regidories de Cultura i Esports han organitzat activitats al llarg del mes; d’una banda, el dissabte, 5 de març, a les 19h en el Rockòdrom, Cultura ha programat el concert de «Sis veus», amb l’espectacle «Els dies i les dones»; d’altra banda, el diumenge, 6 de març, a les 9.00h, el Centre Excursionista de Pedreguer presenta la segona jornada de «Senderisme i feminisme a Pedreguer”, amb lectura de poemes a càrrec de Paquibel Server durant l’excursió als Molinets i Matoses. L’eixida serà des de la Glorieta de la Creu.