ANTONIO CAMARÓ LLIURA DE PLACA A LA FVMP PER A COL·LOCAR EN MAUTHAUSEN. RECORDAR, COMPRENDRE I TRANSMETRE.

L’artista Antonio Camaró ha fet lliurament a la FVMP i Conselleria de Justícia de la Placa que serà col·locada en el camp de Concentració de Mauthausen en pròxim 5 de maig.

L’Estada d’Estudiants a Mauthausen (3 al 6 de maig) està organitzada per la FVMP, gràcies al Conveni amb la Conselleria de Justícia, amb la col·laboració d’AMICAL Comunitat Valenciana.

Va a suposar l’estada de 25 estudiants, 5 professors/as i 4 representants municipals, que van a Recordar, Comprendre i Transmetre l’horror del camp de concentració en el qual van ser deportats milers d’espanyols, entre ells 627 valencians de 271 municipis de la Comunitat Valenciana.

La Placa elaborada per Antonio Camaró ha sigut arreplegada per Vicent Gil, Secretari General de la FVMP, amb la presència de Salvador Broseta (Conselleria de Justícia), Adrían Mínguel (AMICAL), Alicia Piquer, Matias Alonso (GRMH) i Eugeni De Manuel (D. Coordinació FVMP). Els presents van agrair la delicada i impactant obra d’art en la qual consisteix la placa, i quedarà en Mauthausen per a recordar a les víctimes del nazisme i del feixisme.