Benvinguts!

Defensem els interessos dels nostros municipis,
unim voluntats i coordinem accions

ENQUESTA PER A FAMÍLIES I EMPRENEDORS

25 Setembre, 2020

Una vegada emplenada l’enquesta has d’enviar-la a aquest email, reviu@fvmp.org

LLEGIR MÉS

GENERALITAT I FVMP IMPULSEN EL PROGRAMA ‘REVIU’ PER A AFAVORIR PROJECTES DE VIDA FAMILIAR EN L’ÀMBIT RURAL

24 Setembre, 2020

Set famílies participen ja del programa a Zucaina, Cinctorres, Argelita, Cirat, Matet, Almedijar i Torralba del Pinar.

LLEGIR MÉS

CURS D’ESPECIALITZACIÓ EN TURISME CULTURAL (19a Edició)

23 Setembre, 2020

El Curs està organitzat per la Fundació Cañada Blanch, amb el patrocini de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, de Turisme Comunitat Valenciana i la col·laboració de l´FVMP. Acadèmicament, està dirigit per la Universitat de València.

LLEGIR MÉS

LA COMUNITAT DE L’ESPORT ES REIVINDICA COM A ESPAI SEGUR PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA

22 Setembre, 2020

El sector esportiu de la Comunitat Valenciana suma forces per a rellançar els centres i instal·lacions esportives. Els diferents agents esportius de la Comunitat Valenciana han posat en marxa una campanya per a reivindicar l’esport com un pilar fonamental en la societat, especialment important en l’època actual en la qual ens trobem. Aquesta unió del […]

LLEGIR MÉS

POSTGRAU UNIVERSITÀRI FVMP-UV – SEGONA EDICIÓ

21 Setembre, 2020

Amb aquesta iniciativa la FVMP continua apostant per millorar el servei de formació que presta als diferents agents que formen part de la governança als ajuntaments, mancomunitats i diputacions de tot el territori valencià. El termini de preinscripció i matrícula acaba este divendres 25 de setembre.

LLEGIR MÉS

XARXA D’EMISSORES MUNICIPALS

19 Setembre, 2020

Nova temporada – Programa el RALL

LLEGIR MÉS

NOUS TRÀMITS PER A MILLORAR LA COMUNICACIÓ ENTRE PACIENTS I SEGURETAT SOCIAL

31 Agost, 2020

– Tràmits telemàtics que permeten actualitzar les dades de la targeta sanitària (SIP) sense haver de desplaçar-se als centres de salut.

– Formulari alternatiu al tràmit telemàtic per a actualitzar les dades de la targeta sanitària (SIP) als ciutadans que no disposen certificat electrònic.

LLEGIR MÉS
Notícies

ADOPCIÓ DE LES MESURES ESTABLIDES EN L’ACORD DEL CONSELL INTERTERRITORIAL DEL SISTEMA NACIONAL DE SALUT CONTRA LA COVID-19

18 Agost, 2020

RESOLUCIÓ de 17 d’agost de 2020, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per a l’adopció de les mesures establides en l’acord del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, sobre mesures de prevenció contra la Covid-19.    

LLEGIR MÉS
Notícies

MESURES PREVENTIVES I PROCEDIMENTS PER ALS AJUNTAMENTS DAVANT LA COVID-19

12 Agost, 2020

Durant els mesos d’estiu, principalment el mes d’agost, s’intensifiquen les activitats socials, culturals i d’oci en tots els municipis de la Comunitat Valenciana, que, si bé en condicions normals suposa un esforç important per a l’administració local i autonòmica en matèria de seguretat, enguany requereix d’una vigilància especial a causa de la situació generada per […]

LLEGIR MÉS

FINALITZA LA SEGONA RONDA DELS GRUPS DE TREBALL PER A TANCAR EL PACTE INSTITUCIONAL ‘ALCEM-ENS’

15 Juliol, 2020

La segunda ronda de los trece grupos de trabajo que se constituyeron el pasado mes de junio para abordar la recuperación de la Comunidad Valenciana y alcanzar así el pacto institucional ‘Alcem-nos’ tras las consecuencias derivadas de la crisis económica y social de la COVID – 19 ha finalizado.

LLEGIR MÉS