Benvinguts!

Defensem els interessos dels nostros municipis,
unim voluntats i coordinem accions

LA FVMP I LA UV ENGEGUEN LA 1ª EDICIÓ DEL POSTGRAU “GOVERNANÇA LOCAL”

11 Juny, 2019

Amb aquesta iniciativa la FVMP continua apostant per millorar el servei de formació que presta als diferents agents que formen part de la governança als ajuntaments, mancomunitats i diputacions de tot el territori valencià.

LLEGIR MÉS

MINUT DE SILENCI PER L’ASSASSINAT MASCLISTA A ALBORAIA

11 Juny, 2019

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies condemna la violència masclista en totes les seues formes, minut de silenci per l’assassinat ocorregut ahir d’una dona a Alboraia.

LLEGIR MÉS

MOSQUIT TIGRE 2019

6 Juny, 2019

En el DOGV 8563, s´ha publicat LA RESOLUCIÓ DE 30 DE MAIG DE 2019, DE LA CONSELLERA DE SANITAT UNIVERSAL I SALUT PÚBLICA, DE CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS PER A LA LLUITA CONTRA EL MOSQUIT TIGRE EN L’EXERCICI 2019.

LLEGIR MÉS

UV I FVMP LLANÇARÀN UNA CÀTREDA SOBRE MUNICIPALISME

30 Maig, 2019

Eva Sanchis, Vicesecretaria de la FVMP i Maria Dolores Real, Vicerectora de la UV, es reuniren el passat dia 23 per a perfilar esta nova ferramenta en matèria de formació

LLEGIR MÉS

PIRCVA

29 Maig, 2019

El DECRET 55/2019, de 5 d’abril, del Consell, aprova en article únic, la modificació i adaptació Pla integral de residus de la Comunitat Valenciana (PIRCVA) i, forma part del PIRCVA el document d’ordenació normatiu i vinculant recollit com a annex en aquest decret, així com la norma tècnica reguladora de la implantació i funcionament dels […]

LLEGIR MÉS

EL PLA DE FORMACIÓ CONTÍNUA DE LA FVMP HA REBUT 14.288 SOL·LICITUDS

28 Maig, 2019

Una proposta que continua apostant per la qualitat formativa i que pren com a punt de partida les avaluacions i els resultats de la darrera edició.

LLEGIR MÉS

EL DEBAT-MUNICIPALISME

20 Maig, 2019

Debat sectorial amb la participació d’Andrés Martínez (alcalde de Peníscola pel PP); Marta Trenzano (alcaldessa d’Algemesí pel PSPV-PSOE); Alfred Remolar (alcalde de Betxí per Compromís); Teófilo Fito (alcalde de Moixent per Ciutadans); i Òscar Navarro (alcalde de Polinyà del Xúquer per Esquerra Unida).

LLEGIR MÉS

I MOSTRA D’EMPRESES D’INSERCIÓ DE LA COMUNITAT

14 Maig, 2019

El pròxim 22 de maig de 2019. Les Naus. Joan Verdeguer, 16. València.

LLEGIR MÉS

Pròxims Esdeveniments