Benvinguts!

Defensem els interessos dels nostros municipis,
unim voluntats i coordinem accions

TERRA DE MÚSICA

14 Novembre, 2019

Programació Terra de música

LLEGIR MÉS

III JORNADA “XARXASALUT”

6 Novembre, 2019

Jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la salut a nivell local. Dirigida a municipis, ciutadania i professionals que des de distints sectors (educació, joventut, sanitat, urbanisme, etc) treballen per a la salut i el benestar en la  Comunitat Valenciana.

LLEGIR MÉS

REUNIÓ DIRECCIÓ GENERAL DE DESPOBLACIÓ

31 Octubre, 2019

Ahir el President de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro es reune amb la Direcció general de despoblació.

LLEGIR MÉS

II JORNADES MEDIACIÓ JUTJATS DE PAZ

28 Octubre, 2019

Conveni subscrit per a 2019, la FVMP i la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia (Conselleria de Justícia) han organitzat les II Jornades MEDIACIÓ JUTJATS DE PAU dirigides a Jutges / Jutgesses de Paz, Secretaris/as dels Jutjats de pau, Autoritats Electes, Personal de l’Ajuntament i Col·lectius ciutadans.

LLEGIR MÉS

LLIURAMENT DE PREMIS

28 Octubre, 2019

Tamara Martínez López (Sotssecretària de l’FVMP i responsable de l’Àrea de Formació) fa lliurament a l’ajuntament d’Orihuela del premi que l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana, atorgat per l’excel·lent gestió, promoció i desenvolupament de l’esport des de l’àmbit públic en la nostra Comunitat.

LLEGIR MÉS

JORNADA: LA REUTILITZACIÓ EN EL MARC DE L’ECONOMIA CIRCULAR: UN DESAFIAMENT NECESSARI

28 Octubre, 2019

La Càtedra de Transformació del Model Econòmic: Economia Circular en el Sector de l’Aigua té el plaure de convidar-li a la jornada sobre La reutilització en el marc de l’economia circular: un desafiament necessari en l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de València (carrer Quart, 80), el pròxim dimecres 30 d’Octubre, de 9 a 14:30.

LLEGIR MÉS

SEMINARI LOCAL4GREEN

25 Octubre, 2019

L’últim Seminari Internacional/Nacional del projecte LOCAL4GREEN es va celebrar el 22 d’octubre de 2019 en Goig (Malta). Representants de municipis pilot dels diferents països socis es van donar cita en l’esdeveniment per a compartir les seues experiències en el projecte quant al disseny i implantació de polítiques fiscals innovadores que promouen l’ús de fonts d’energia […]

LLEGIR MÉS

LA FVMP ORGANITZA UNA NOVA EDICIÓ DE LA FORMACIÓ DE CÀRRECS ELECTES

21 Octubre, 2019

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha posat en marxa una nova edició de la seua “Escola de càrrecs electes” per als regidors i regidores dels Ajuntaments valencians. La FVMP continua així amb un tipus de formació destinada als càrrecs públic municipals.

LLEGIR MÉS

LA CONSELLERIA D’HABITATGE I L’FVMP ESTUDIARAN FÓRMULES DE COL·LABORACIÓ PER A PRESTAR ASSISTÈNCIA ALS AJUNTAMENTS EN MATÈRIA D’HABITATGE

17 Octubre, 2019

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb el secretari general de la Federació

LLEGIR MÉS