L’FVMP i la Xarxa d’Emissores Municipals Celebren el Centenari de la Ràdio

Irrigant Història

Una Trobada Carregada d’Emoció i Significat:

La celebració del centenari de la ràdio per part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes en la plaça de Manises no solament va marcar un esdeveniment històric; va ser un testimoni vibrant de l’evolució de la comunicació i el paper fonamental que les dones han jugat en aquest mitjà. La presència destacada de Rocío Cortés, presidenta de l’FVMP, Susana Camarero, vicepresidenta segona de la Generalitat Valenciana, i Gema Juan, presentadora del programa “El Rall”, va subratllar la importància de la igualtat i la representació femenina en la nostra societat valenciana.

Moments Memorables:

Un dels instants més memorables va ser l’entrevista en viu entre les presentadores d’À Punt Ràdio i la Cadena SER, demostrant magistralment que la col·laboració i creativitat transcendeixen fronteres mediàtiques per unir a l’audiència. Aquesta interacció no solament va injectar una dosi d’originalitat a l’esdeveniment, sinó que també va destacar la cohesió i pluralitat que caracteritzen a la comunitat radiofònica.

La Ràdio en l’Era Digital:

Centrant-nos en un tema de creixent interès, explorem com les emissores locals estan abraçant la tecnologia per renovar-se i arribar a audiències més joves. A través de plataformes digitals, pòdcasts i xarxes socials, la ràdio està estenent el seu abast i rellevància, assegurant que el seu llegat perdure en el segle XXI.

Una Mirada Audiovisual a l’Esdeveniment:

Entre les innovacions destacades d’enguany, una pantalla gegant va captar les mirades darrere dels presentadors que transmetien en directe, afegint una dimensió visual fascinant a l’experiència radiofònica. Aquest element no solament va enlluernar als assistents, sinó que també simbolitzà la fusió entre la tradició i la modernitat, evidenciant com la ràdio s’adapta i prospera en l’era digital.

La Teua Veu, la Nostra Ràdio:

Finalment, convidem la nostra comunitat a participar activament en la commemoració del centenari de la ràdio. Escolta els pòdcasts que ressonen amb tu, participa en els nostres fòrums de discussió i col·labora amb les emissores locals. Junts, podem mantindre la ràdio viva i vibrants, avui i en el futur.

José Antonio Redorat, Director General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana; Miguel Bailach, Secretari General de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies; Rocío Cortés, Presidenta de l’FVMP; Susana Camarero, Vicepresidenta Segona i Consellera de Benestar Social, Igualtat i Habitatge; Gemma Juan, presentadora del programa “El Rall”; Francisco Daniel González, Director General de Comunicació i Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana; i Modesto Martínez, Vicesecretari de l’FVMP.

 

https://www.apuntmedia.es/programes/el-rall/13-02-2024-rall-diari-t6_135_1683213.html