Avís legal

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), titular del domini www.fvmp.es i en compliment del que es disposa en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei orgànica de Protecció de Dades a Espanya i de les seues normes de desenvolupament, a continuació, es mostren les dades de l’entitat :

Federació Valenciana de Municipis Províncies (FVMP)

C/ Guillem de Castro, 46
46001 València
CIF: G46550885
Telèfon: 96 391 39 02 / 96 391 46 68
Correu electrònic: fvmp@fvmp.org

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a l’FVMP i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts

L’FVMP no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se al portal. L’FVMP tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.

L’FVMP es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.

L’FVMP no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en el portal.

Legislació aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.