LA FVMP I LA CONSELLERIA D’IGUALTAT SIGNEN UNA COL·LABORACIÓ PER A FOMENTAR LA FORMACIÓ EN ELS SERVEIS SOCIALS DELS AJUNTAMENTS

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha signat amb la Generalitat, a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, una Declaració de col·laboració per a la realització d’activitats formatives en matèria de serveis socials.

Aquest document ha sigut subscrit al Palau de Valeriola per Mónica Oltra, vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives; Joan Crespo, director general de l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials; Diego Gómez, vicepresident de la FVMP; i Tamara Martínez, sotssecretària de la FVMP. A l’acte de presentació ha acudit també Vicent Gil, secretari general de la FVMP.

Aquest acord és el pas previ abans de la signatura del conveni que tindrà com a objectiu donar suport a la realització d’actuacions orientades a desenvolupar el coneixement, l’adaptació al servei i l’adequada atenció professional a les persones usuàries dels serveis socials municipals.

D’aquesta manera, la FVMP organitzarà i impartirà accions formatives dirigides a la millora de la qualitat del Sistema Púbic Valencià de Serveis Socials, mitjançant la preparació i qualificació de les persones professionals en les entitats locals valencianes.

Està previst que durant 2022 es formen 2310 persones a través de més de 65 cursos diferents. Es tracta de més del doble d’alumnes que els que es van formar l’any anterior gràcies a l’augment d’oferta formativa. Els cursos començaran a l’abril i es realitzaran fins a novembre d’aquest mateix any tant en línia com presencialment en ciutats com València, Alacant, Alcoi, Vinaròs, Elda, Alzira i Castelló.