La Federació Valenciana de Municipis i Províncies Destaca en la Principal Conferència Mundial sobre Desenvolupament Sostenible

 La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) comparteix importants descobriments sobre Intel·ligència Artificial i Sostenibilitat en la prestigiosa Conferència Internacional del Desenvolupament Sostenible.

La ICSD, reconeguda per ser un dels principals fòrums acadèmics en l’àmbit mundial en temes de desenvolupament sostenible, ha seleccionat l’estudi de l’FVMP per a ser presentat oralment. La investigació se centra en “Com la Intel·ligència Artificial Accelerarà el Procés que Millorarà la Sostenibilitat de l’Agricultura, la Biosfera i l’Aigua en Entorns amb Recursos Limitats de la Comunitat Valenciana”. És un testament a la rellevància de l’estudi, la manera en què destaca la possible integració revolucionària de la Intel·ligència Artificial en el sector agrícola i la situació de la Comunitat Valenciana en aquest àmbit.

El calibre de la ICSD és indiscutible. Amb més de 300 ponències d’investigadors i professionals de tot el món, ofereix un panorama ampli sobre solucions per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Ací, personalitats, funcionaris de l’ONU, líders empresarials i acadèmics, convergeixen per a intercanviar coneixements. Amb participants de 149 països en l’edició anterior, la conferència és un testimoni del seu abast global.

La participació de l’FVMP en aquesta conferència ressalta la importància de les innovacions i col·laboracions en l’àmbit de la cooperació internacional, de la sostenibilitat i de la tecnologia per a enfrontar desafiaments globals.

És una oportunitat única per a connectar-se amb experts, aprendre i contribuir a discussions crucials sobre el futur sostenible del planeta.

T’invitem a unir-te a aquesta conversa.

🗓 Data: 19/09/2023 – 14:45

🔗 Inscriu-te ací: [https://ic-sd.org/]