2ª Sessió de la Xarxa de Municipis per la posada en valor de la Memòria Històrica.

Rubén Alfaro, president de l’FVMP i alcalde d’Elda, inaugura la segona sessió de la Xarxa de Municipis per la posada en valor de la Memòria Històrica

Elda ha acollit, hui 19 de maig, la segona sessió de Memòria Històrica en el Casino Eldense. Una jornada que s’emmarca dins de les activitats que organitza l’FVMP amb la Xarxa de municipis per la posada en valor de la Memòria Històrica, i que ha comptat amb la participació del director general de Reformes Democràtiques, Sr. José García Añón.

El president de l’FVMP i alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, ha expressat el «compromís de la Federació per mantindre un fòrum estable de debat, anàlisi i intercanvi d’experiències i recuperació de la memòria històrica» i ha assenyalat que l’objectiu de la Xarxa és donar suport i acompanyar en aquelles iniciatives municipals que es traslladen, així com donar suport als ajuntaments per a treballar conjuntament amb altres administracions.

Aquesta segona sessió ha tractat la constitució del Comité d’Experts per a la retirada de vestigis de la Guerra Civil i la dictadura, i s’ha presentat el projecte Terra d’acollida, mancomunitat del Vinalopó.

A més, s’ha treballat en les propostes de funcionament de la Xarxa i en l’organització de la pròxima sessió de Memòria Històrica.