Alboraia comptarà amb punts mòbils de ESPAI LABORA per a facilitar la informació sobre ocupació i formació

L’Ajuntament d’Alboraia es va adherir al conveni de col·laboració entre Labora – SERVEF i la

Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament i posada en marxa de dos punts Espai Labora Mòbils en la Comunitat Valenciana.

La col·laboració interadministrativa entre entitats locals servirà per a aconseguir l’acostament als serveis d’informació i orientació de LABORA aquells municipis on no hi haja un centre.

Des de l’organisme municipal es facilitarà un espai d’estacionament per al punt ESPAI LABORA mòbil en un lloc accessible.

Els dies 9, 10 i 11 de febrer tindrà lloc la primera visita del punt mòbil, al qual es pot acudir sense cita prèvia en l’horari ininterromput de 10 a 18h. Estarà situat en la zona per als vianants del carrer Canonge Julià amb Diví Mestre.

Les persones que ho visiten, desocupades o estudiants, podran conéixer els serveis que ofereix LABORA en matèria de formació, ocupació i orientació, facilitant així el seu contacte amb l’entitat i els recursos disponibles en ella. Amb el punt mòbil es pretén difondre i acostar al municipi aquests serveis dirigits a aturats o demandants d’ocupació.