Dia de la Dona 2018. Totes les Entitats Locals de la Comunitat Valenciana

Les mobilitzacions en el Dia Internacional de la Dona, a l’any 2018, han sigut desbordants en molts països. Entre ells, la premsa internacional ha destacat a Espanya.

Les entitats locals de la Comunitat Valenciana no han sigut menys, i han organitzat gran quantitat d’activitats que s’han desenvolupat durant una setmana en la majoria dels casos. Conferències, lectures de manifestos, marxes empoderades de dones, teatre, cine, literatura, música, exposicions, obertura de nous espais d’igualtat i de dones… han sigut algunes de les pràctiques entre les moltes dutes a terme.

Els xicotets municipis s’han agrupat per comarques o per proximitat entre ells, els ajuntaments amb més grandària i possibilitats han dedicat tot el seu esforç perquè els habitants de la població tingueren aquesta representació de l’esdeveniment mundial en el seu propi terme municipal i les diputacions provincials han emprat bé els seus majors recursos en aquesta causa.

Per açò, la FVMP vol destacar l’esforç de les entitats locals de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt per la seua col·laboració en aquesta commemoració de 2018 que ha fet història.