CÀRRECS ELECTES DE DIFERENTS AJUNTAMENTS ES CONVERTEIXEN EN “SÚPER-HEROIS” GRÀCIES A LA FVMP

La FVMP continua així la seua aposta per la formació destinada als càrrecs públic municipals que ja va encetar en 2016 i 2017

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha posat en marxa la formació de càrrecs electes per als regidors i regidores dels Ajuntaments valencians. Una de les formacions preparades enguany ha estat el seminari “Com convertir-se en un Súper-Heroi”.

En aquest seminari, realitzat en dues jornades a la seu de la FVMP, els càrrecs electes participants han posat a prova la seua capacitat de canvi, a entendre la connexió entre els pensaments personals i el seu nivell de resultats, han conegut quina importància tenen en el procés de la comunicació personal i a com millorar la versió que la resta perceben d’ells. També han conegut quins són els factors que inspiren a les persones i que són la base del lideratge i de l’alt rendiment d’equips, així com a comprendre i dominar la ferramenta número 1 per a l’èxit personal i professional i com manejar ferramentes per descobrir què és el que realment volen aconseguir i què han de fer per a aconseguir-ho.

Aquesta formació, oferida per la FVMP als càrrecs electes locals, complementa, perfectament, la nova oferta de formació continua de 2017. Aquesta formació, que es fa per tercera edició consecutiva, és un pilar fonamental en l’oferta formativa que la FVMP ofereix.

“Aquesta formació complementa, perfectament, la nova oferta de formació continua que hem preparat per als funcionaris públics d’Ajuntaments, diputacions i mancomunitats”, ha assegurat Eva Sanchis, vicesecretària general de la FVMP.