COMENÇA LA TERCERA EDICIÓ DE LA FORMACIÓ DE CÀRRECS ELECTES A LA FVMP

La FVMP continua així la seua aposta per la formació destinada als càrrecs públic municipals que ja va encetar en 2016 i 2017

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha posat en marxa la formació de càrrecs electes per als regidors i regidores dels Ajuntaments valencians. La FVMP enceta així un tipus de formació destinat als càrrecs públic municipals.

Aquesta formació, que tindrà lloc en varies edicions a la ciutat de València estarà formada per dos cursos que giraran al voltant de lideratge i creixement en la direcció d’equips i un altre que gira entorn a un programa didàctic que té com a objectiu millorar els resultats en l’àmbit professional i personal.

Amb tot, per un costat les regidores i regidors participaran al curs de “Creixement directiu: lideratge i direcció d’equips”. Un curs en el qual es desenvolupen conceptes com l’habilitat directiva, lideratge i proactivitat a la gestió del canvi o gestió de persones als equips de treball.

Per altra part, el programa “Tots som un súper-heroi” està orientat a la importància d’implementar i millorar les capacitats professionals i personals que desenvolupen les ferramentes per a descobrir què és el que realment vols aconseguir i què deus fer per a aconseguir-ho.

Aquesta formació, oferida per la FVMP als càrrecs electes locals, complementa, perfectament, la nova oferta de formació continua de 2017. Aquesta formació, que es fa per tercera edició consecutiva, és un pilar fonamental en l’oferta formativa que la FVMP ofereix.

“Aquesta formació complementa, perfectament, la nova oferta de formació continua que hem preparat per als funcionaris públics d’Ajuntaments, diputacions i mancomunitats”, ha assegurat Eva Sanchis, vicesecretària general de la FVMP.