CURS D’ESTRATÈGIA LOCAL ECONOMIA CIRCULAR

Les entitats locals són conscients de la responsabilitat en el foment i la implementació de l’Economia circular, i de la seua importància, tant en el seu àmbit intern com extern, i, que afecta la seua estructura organitzativa de manera transversal perquè suposa una obligació en la previsió de futur, des de la sostenibilitat de la nostra gestió diària, i de l’exemplaritat en la prestació del servei.

Vist l’anterior, l’FVMP, és conscient de la necessitat de facilitar a les nostres entitats locals de les recomanacions pràctiques, solució de dubtes i, disposar d’uns instruments actualitzats i adequats per a millorar les nostres estratègies i polítiques de transversalitat (compra pública sostenible i innovadora, transformació digital, transparència i governança compartida, comunicació i sensibilització), així com el nostre programes de minimització de l’ús dels recursos naturals, la gestió del consum de l’aigua, la sostenibilitat dels espais urbans i, els espais i conductes saludables.

Com a resposta a aquesta necessitat, l’FVMP juntament amb ECOEMBES i la FEMP, presenten el CURS EN LÍNIA SOBRE L’ESTRATÈGIA LOCAL D’ECONOMIA CIRCULAR. S’adjunta programa d’aquest.

Aquest curs es desenvoluparà des del 3 de maig al 26 de maig de 2022, la presentació del qual serà el 24 de maig de 2022, a través d’un webinar des de les 12 a 13 hores.

Per qüestions didàctiques només hi haurà 35 places. La inscripció es realitzarà a través del següent enllaç: https://www.fvmp.es/curs-en-linia-estrategia-local-deconomia-circular/?lang=ca

El termini de recepció de sol·licituds acabarà el 22 d’abril de 2022. El dia 29 d’abril s’enviaran les claus.