El Mercat municipal de Cocentaina comença les obres de millora

Des de la Regidoria de Comerç i Mercat, un dels projectes que s’han estat desenvolupant durant l’última anualitat ha sigut la remodelació i la millora del mercat municipal.

Després de la resolució de les ajudes sol·licitades per a cofinançar el projecte, finalment aquest divendres 22 d’octubre s’han iniciat les obres.

L’objectiu d’aquesta actuació és millorar les infraestructures existents, invertir en estalvi energètic, ampliar alguns espais habilitats per a la venda, la millora dels serveis, com també un canvi d’imatge del mercat. Amb això es pretén donar un nou impuls al comerç local, a través d’un element tan important per a aquest teixit econòmic com és el Mercat municipal.

El cost total de l’obra ascendeix a 47.738,00 euros, dels quals 8.000 € són aportats per la Diputació d’Alacant i destinats a les actuacions d’obres; d’altra banda, els 30.786,94 € aportats per la Conselleria de Comerç es destinaran a l’adquisició de noves infraestructures.

La regidora de Comerç, Paqui Ruiz, es mostrava molt complaguda per aquesta nova inversió, ja que significa un punt d’inflexió molt important en la infraestructura actual amb l’objectiu d’adequar-la a les exigències d’un comerç cada vegada més diversificat i més canviant.

 

Font: Ajuntament de Cocentaina