EL PLA DE FORMACIÓ CONTÍNUA DE LA FVMP HA REBUT 14.288 SOL·LICITUDS

Una proposta que continua apostant per la qualitat formativa i que pren com a punt de partida les avaluacions i els resultats de la darrera edició.

El pla de 2019 segueix l’estela del pla de formació de 2018, i per tant, és una evolució d’aquest. Amb un avanç temporal significatiu respecte a altres anys, aquesta proposta té com a objectiu donar resposta als nous reptes que s’han d’abordar des de l’Administració Local, prenent com a punt de partida les necessitats detectades, així com les opinions i també els suggeriments que els treballadors de l’administració local valenciana han fet a la FVMP. Es tracta d’ un pla de formació ambiciós, amb nous cursos i noves propostes horàries per tal que el procés formatiu no siga incompatible amb l’activitat laboral diària de les treballadores i treballadors públics i on la conciliació entre ambdós siga real.

Aquesta formació, que te lloc tant en la modalitat online com també en la presencial, està formada per 68 accions formatives que giren al voltant de les necessitats de la gent que treballa als Ajuntaments i, al mateix temps, s’adequa als reptes que les administracions locals deuen encarar actualment.

 Fins al moment han sigut 14.288 persones les que han sol·licitat realitzar els cursos de les diferents accions formatives proposades per la FVMP, en tan sols una setmana des de que es va iniciar el procés d’inscripció el passat dia 20 de maig.“La formació contínua és bàsica per al desenvolupament de la tasca i els serveis que els Ajuntaments presten a la ciutadania. El pla de formació aposta per reforçar àrees de gestió que facen dels nostres pobles i ciutats un espai de convivència i millora de la vida de les persones“, ha assegurat la vicesecretària general, Eva Sanchis.