ESCOLA CARRECS ELECTES

LA FVMP POSA EN MARXA LA SEGONA EDICIÓ DE LA FORMACIÓ DE CÀRRECS ELECTES

 La Federació Valenciana de Municipis i Províncies posa en marxa una nova edició de l’Escola de càrrecs electes per als regidors i regidores dels Ajuntaments valencians. La FVMP continua així la seua aposta per la formació destinada als càrrecs públic municipals que ja va encetar en 2016.

Aquesta formació, que tindrà lloc en varies edicions a València, Alacant i Castelló de la Plana, estarà formada per dos cursos que giraran al voltant de lideratge i creixement d’un govern municipal i un altre de polítiques d’igualtat de gènere. La data límit d’inscripció és el 22 de setembre.

Per un costat les regidores i regidors poden apuntar-se al curs de “Creixement de l’organ de govern”. Un curs en el qual es desenvolupen conceptes com l’habilitat directiva, lideratge i proactivitat a la gestió del canvi o gestió de persones als equips de treball.

Per altra part, el curs “Disseny i elaboració de plans locals d’igualtat de gènere” està orientat a la importància d’implementar plans a les administracions locals relacionats amb la igualtat de gènere.

Aquesta formació, que es fa per tercera edició consecutiva, és un pilar fonamental en l’oferta formativa que la FVMP ofereix.

“Una de les nostres prioritats en matèria de formació és la dels càrrecs electes. Aquesta formació complementa, perfectament, la nova oferta de formació continua de 2017 que hem preparat per als funcionaris públics d’Ajuntaments, diputacions i mancomunitats”, ha assegurat Eva Sanchis, vicesecretària general de la FVMP.

INSCRIPCIONS i DADES DE REALITZACIÓ

Descarrega’t el butlletí d’informació i inscripció:

 

Envia la butlleta d’inscripció que t’has descarregat a carrecs-electes@fvmp.org (data límit 22 de setembre). Més informació ==> 96.391.46.68 (Paco Pérez).