EVA SANCHIS VISITA A LA FEMP PER PARLAR DE TEMES DE PERSONAL AL SERVEI DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL

Eva Sanchis, vicesecretaria de la FVMP i alcaldessa de Godella va viatjar fins a la seu de la FEMP per a reunir-se amb José Luis Garrote, subdirector de formació de la FEMP, per a tractar diferents temes en matèria de personal personal al servei de l’administracio local. Des d’ambdues entitats es va aprofundir al voltant dels diferents entrebancs en la gestió de recursos humans que han de patir els municipis per part de  darreres diferents lleis de pressupostos.

Per altra part, les dues parts també es van comprometre a treballar en matèria de formació del personal al servei de l’administració local i  es van abordar temes com el del personal afectat per les remunicipalitzacions, el personal indefinit no fixe, la taxa de reposició, els plans de consolidació, o la carrera professional.

“El govern d’Espanya cada vegada ens posa més entrebancs als ajuntament per poder portar endavant les polítiques públiques que necessita la ciutadania, esta vegada en forma de retallades en materia de personal. Des del municipalisme hem de treballar per fer front comú davant l’actitud del govern de Rajoy”, ha assegurat Eva Sanchis.