Finalitza el Curs de Defensa Personal Femenina amb una gran acollida

Aquest cap de setmana ha finalitzat l’edició d’aquest any del Curs de Defensa Personal Femenina, organitzat des de la regidoria d’Igualtat i impartit per la Policia Local d’Alboraia.

Enguany també ha comptat amb una gran acceptació en el municipi i es van completar les 12 places per a apuntar-se al curs gratuït. El dissabte va tindre lloc l’última sessió del curs, que va comptar amb l’assistència de la regidora d’Igualtat, Zeudy Estal Daries, i l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría Díaz. El curs ha sigut finançat per l’Ajuntament d’Alboraia.

S’han realitzat tres sessions d’aprenentatge de tècniques de defensa personal, impartides per personal instructor de la Policia Local d’Alboraia, els dissabtes 13, 20 i 27 de novembre en la Ciutat de l’Esport de la localitat.

Les dones d’Alboraia assistents han pogut aprendre de la mà de persones expertes tècniques de defensa personal, que les donen eines per a defensar-se en cas de qualsevol mena d’agressió.

L’any que ve es tornarà a realitzar una nova edició del curs, a causa de la gran acceptació que té entre les dones d’Alboraia i les sol·licituds rebudes.

Aquest curs s’ha emmarcat dins del programa d’activitats per a commemorar el 25-N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

 

Font: Ajuntament d’Alboraia