FVMP i AVTPAL es reuneixen per cercar millorar els plans de formacio del funcionariat municipal

La vicesecretaria general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Eva Sanchis, es reuneix amb Milagrosa Ortiz,  presidenta de AVTPAL (Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l’Administració Local).

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies s’ha reunit amb els responsables de AVTPAL (Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l’Administració Local) dins de la ronda de contactes que la FVMP esta portant endavant amb les diferents ens professionals valencianas amb l’objectiu de millorar els cursos de formació que presta la Federació per al cos funcionarial municipal valencià.

L’Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l’Administració Local ( AVTPAL ) és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu principal impulsar, millorar i augmentar el prestigi de la gestió de personal en l’administració local a través de l’assessorament , organització i participació en conferències , cursos , tallers professionals, i divulgació de publicacions i disposicions legals .

En la reunió les dues institucions han coincidit en la necessitat de potenciar la formació del funcionariat local per continuar en el camí de millora permanent de les nostres administracions locals. Per altra part, també s’ha valorat molt positivament la intenció de cercar una millora en la formació del funcionariat, així com el intercanvi d’informació i recursos amb l’objectiu de millorar les diferents necessitats de formació. Tant AVTPAL com la FVMP han mostrat la voluntat ferma de compartir mecanismes per a establir marcs comuns de col·laboració.