II CICLE FORMATIU PER A LA PROMOCIÓ DE L’ECONOMIA SOSTENIBLE I LA RESPONSABILITAT SOCIAL EN L’EMPRESA VALENCIANA DES DELS MUNICIPIS DE LA NOSTRA COMUNITAT.

En el marc de l’Acord de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l´FVMP s’ha organitzat l’II CICLE FORMATIU PER A la PROMOCIÓ DE L’ECONOMIA SOSTENIBLE I LA RESPONSABILITAT SOCIAL en l’empresa valenciana des dels municipis de la nostra Comunitat.

L’objectiu genèric del present cicle formatiu és, també, a través de la formació, donar resposta, suport, acompanyament i eines a les entitats locals i al sector de les pimes a fi de facilitar el compliment de les necessitats normatives i reptes de la nova economia que se’ns demanda i, donar un major rendiment als recursos i valors en les seues relacions internes i amb el seu entorn empresarial i en la societat on s’assentisca.

El cicle formatiu es dirigeix a autoritats i personal de les entitats locals, sector i organitzacions empresarials valencianes, pactes territorials per l’ocupació, personal de sindicats i personal i estudiants d’universitats i es desenvoluparà de manera semipresencial. És a dir, de manera presencial i telemàtica (en línia).

La inscripció serà a través de l’enllaç http://www.fvmp.org/ciclo-formativo/inscripcion.php

S’adjunta el codi QR i la carta de presentació amb l’enllaç a la web amb TOTA LA INFORMACIÓ del contingut, organització i inscripció de l’II CICLE FORMATIU D’ECONOMIA I RESPONSABILITAT SOCIAL DE L’EMPRESA VALENCIANA.

Per una qüestió d’organització, l’II CFESYRS es dividirà en dues parts.

Una PRIMERA PART teòrica i pràctica, de quatre Jornades, denominada PROGRAMA DE FORMACIÓ EN ECONOMIA SOSTENIBLE I RESPONSABILITAT SOCIAL. Aquesta Part I, de manera exclusiva, tindrà una homologació per l’Institut Valencià d’Administració pública (IVAP). Per això, es podrà acreditar el seu aprofitament als assistents pertanyents a les entitats locals valencianes. Es desenvoluparà en els municipis de Paterna, Orihuela, Benicarló i Benidorm.

Una SEGONA PART de caràcter pràctic que es denominarà BONES PRÀCTIQUES EN LA IMPLANTACIÓ DE LA SOSTENIBILITAT I RESPONSABILITAT SOCIAL EN ÀMBIT EMPRESARIAL PÚBLICO I PRIVAT: EL PAPER DE LES FINANCES I EL SECTOR ASSEGURADOR, DE LES PIMES I DELS AGENTS SOCIALS DES D’UNA PERSPECTIVA DE SOSTENIBILITAT. D’igual manera, l’assistència serà Presencial i/o Telemàtica. Es desenvoluparà en els municipis d’Alcoi, La Vall d´Uixó i Buñol.

L’II cicle formatiu ÉS UNA IMMILLORABLE OPORTUNITAT per a APRENDRE i/o CONSOLIDAR o MILLORAR en la creació d’estratègies, projectes i xarxes amb un objectiu comú de DONAR SUPORT A l’ECONOMIA SOSTENIBLE I LA RESPONSABILITAT SOCIAL en l’empresa valenciana des dels municipis de la Comunitat Valenciana.