Impulsant el Desenvolupament Sostenible en els Municipis de la Comunitat Valenciana

13 de desembre de 2023 a les 9:15

Amb el ferm compromís de recolzar el desenvolupament sostenible en els racons més menuts, però no per això menys vitals, de la Comunitat Valenciana, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) s’enorgulleix d’anunciar un webinar formatiu exclusivament dirigit als municipis amb menys de 1.000 habitants. Aquest esdeveniment representa el nostre ferm compromís amb els principis de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, especialment amb el compromís de no deixar a ningú arrere.

Data i Hora: Aquesta trobada virtual es durà a terme el 13 de desembre de 2023 a les 9.15 h, en una data simbòlicament rellevant, just després de commemorar el 75é aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Aquesta temporalitat no és casual; reflecteix el nostre compromís amb la justícia i l’equitat, valors fonamentals tant en la Declaració Universal dels Drets Humans com en l’Agenda 2030.

Estructura del Webinar: El webinar es dividirà en dues parts:

      1.     Sessió Teòrica (1 hora):

               –  Introducció a l’Agenda 2030 i els ODS: Un enfocament en la seua implementació en municipis menuts.
               –  Reptes i oportunitats de finançament: Desenvolupament de projectes orientats a subvencions de desenvolupament sostenible.

  1.    Sessió Interactiva (1 hora):

     – Aplicació Pràctica dels ODS: Estratègies i casos d’èxit adaptats a les realitats de localitats amb menys habitants.
                   – Resolució de Dubtes i Participació: Espai per a preguntes, debats i dinàmiques grupals, incentivant un intercanvi enriquidor d’idees i experiències.

Format Virtual i Accés: L’esdeveniment es realitzarà a través de la plataforma Webex, garantint una participació accessible i àmplia. La inscripció és gratuïta. Els dies previs a la jornada rebreu un enllaç per a la connexió.

Compromís de l’FVMP: Aquesta iniciativa reflecteix el compromís de l’FVMP amb un desenvolupament sostenible inclusiu, reconeixent la importància crucial de cada municipi, sense importar la seua mida, en la construcció d’un futur més just i sostenible per a la Comunitat Valenciana. Esperem comptar amb la seua valuosa participació i contribucions en aquest esdeveniment essencial per a enfortir les nostres comunitats i treballar units cap a un demà més pròsper i sostenible.