JORNADES INFORMATIVES “XYLELLA”

El camp valencià requereix d’una ràpida actuació davant de l’emergència causada pel bacteri XYLELLA que està afectant els nostres cultius, primordialment als ametlers de la Comunitat.

Des de l’FVMP i en coordinació amb la secretaria autonòmica d’Agricultura i Desenvolupament Rural, s’aborda dita problemàtica a fi d’informar des recursos disponibles i les mesures a adoptar per a pal·liar, en la mesura que siga possible, el contagi en els cultius valencians. Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic d’Agricultura, ens comunica la importància de treballar conjuntament agricultors i administració davant de l’emergència causada per este mortal brot.

El control i prevenció, les mesures d’eradicació i els recursos a disposició dels afectats formen part del pla d’emergència dissenyat per a una contundent i immediata resposta. Per això i amb la invitació de la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, a tots els municipis per a fer-nos partícips de les gestions realitzades i de les actuacions a emprendre, es convoquen tres jornades a celebrar en els pròxims dies.

El calendari previst és:

  • 4 setembre 12.00 horas – ALACANT

AUDITORIO EDIFICIO MUNICIPAL PUERTA FERRISA – Carrer Jorge Juan 21 bajo

  • 12 setembre 09.00 horas – CASTELLÓ

Casa de los Caracoles – Carrer Mayor, núm. 78

  • 12 setembre 12.00 horas – VALÈNCIA

MUVIM – Carrer de Quevedo, 10

El programa de la jornada s’estima una duració d’aproximadament dos hores. Després de l’obertura per part de la FVMP, es donarà pas a la intervenció de la Consellera d’Agricultura, Elena Cebrián, i el seu equip per a explicar la situació.

Sense més, preguem confirmen assistència en secretariageneral@fvmp.org, indicant la presència de responsables o tècnics a la dita jornades.