La 15a Edició del curs d’especialització en turisme cultural

És una verdadera oportunitat per a les autoritats electes locals que exercixen la delegació de la Cultura i /o Turisme.

 En 10 sessions (60 hores), que se celebren en la ciutat de València els divendres al matí (inici: 7 d’octubre i clausura: 16 de desembre del 2015), l’alumnat inscrit podrà accedir a la informació i als coneixements de 27 ponents experts en l’àmbit de la Cultura i del Turisme. L’acció formativa va dirigida a autoritats electes locals, personal tècnic local (AEDL, tècnics turístics, culturals…) i professionals.

La Fundació Cañada Blanch (FCB) ha organitzat, amb el patrocini de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, de l’Agència Valenciana de Turisme i la col·laboració de l’FVMP, la 15a edició del curs, la Direcció acadèmica del qual va a càrrec de la senyora Luisa Andreu, professora de la Universitat de València.

Atés que s’oferix un nombre limitat de 30 places, les sol·licituds seran admeses fins al 31 de juliol del 2016.

En el cas de considerar necessària una major informació no dubteu a posar-vos en contacte amb la FCB (Sr. Luis Aznar, director, 963535226, fcb.catedra@fcbv.net ) o amb el Sr. Eugeni J. De Manuel, Director de Coordinació de l’FVMP (963913902 eudemaroz@fvmp.org).