La cinquena edició del programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t ja està en marxa

La cinquena edició de l’Incorporat ja està en marxa. Este programa d’inserció sociolaboral que l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna du a terme a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha rebut enguany una subvenció de vora 134.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a desenvolupar els diferents itineraris integrats i personalitzats per a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social.

El programa Incorpora’t permet oferir formació, orientació i assessorament per a dotar els col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral. L’equip interdisciplinar de psicòlogues expertes en orientació i inserciólaboral treballarà de forma coordinada amb el departament de Serveis Socials municipal durant els pròxims mesos.

El telèfon de contacte per a sol·licitar informació és el 661 273 022 i el correu electrònic és incorporat@tavernes.org. També es pot acudir presencialment a l’oficina del programa, situada en la Llar del Jubilats (carrer Gabriel Hernández, 51, 1r pis).

Un total de 48 persones van millorar directament la seua situació laboral i econòmica en l’edició passada, ja que 39 van trobar ocupació i 9 més van aconseguir noves fonts d’ingressos, fet que va contribuir a millorar la seua situació laboral. L’equip de coordinació iniciarà el programa amb les entrevistes personalitzades.

Mitjançant el programa s’imparteix als participants una formació reglada, tècnica i transversal, i un dels eixos bàsics del programa és reforçar la cerca de feina entre la població femenina per a millorar l’ocupabilitat i les condicions de treball de les dones.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “amb la gran faena que fan l’equip de coordinació de l’Incorpora’t i el Departament de Serveis Socials, estic segura que repetirem les bones dades d’ocupabilitat de les edicions anteriors”.

Font: Tavernes de la Valldigna