LA FVMP INAUGURA A ALBAIDA LES JORNADES COMARCALS SOBRE LA NOVA LLEI DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA

La jornada a Albaida, inaugurada per Eva Sanchis vicesecretaria general  de la FVMP, té com a objectiu explicar de formar territorialitzada l¡aplicació de la nova llei estatal referent a la contractacció pública. Durant les pròximes setmanes, la FVMP també visitarà Morella, Venta del Moro i Orihuela

La localitat d’Albaida ha acollit la primera de les jornades que la FVMP ha organitzat a diferents municipis d’arreu de les comarques valencianes, per tal de donar formació  i informació regidors i regidores i tècnics municipals, dels dubtes respecte a la nova llei de contractació pública. La inauguració de la jornada a Albaida a estat a càrrec d’Eva Sanchis , vicesecretaria de la FVMP, i de Josep Albert Quilis, alcalde de la localitat. En el seu discurs  d’inauguració Sanchis ha manifestat que “aquesta nova normativa col·loca a la Contractació Pública com a eix per al compliment dels objectius de l’anomenada “Estratègia Europa 2020”, és a dir, el aconseguir un creixement intel·ligent, sostenible i integrador, garantint al mateix temps un ús més eficient dels fons públics”.

L’objectiu d’aquestes jornades organitzades per la FVMP està en analitzar la nova situació en la que queden els Ajuntaments en matèria de contractació, incidint, especialment, en els efectes de l’execució del nou text legislatiu en les corporacions municipals. “Aquesta llei, arreplega en la seua exposició de motius que tracta de dissenyar un nou sistema de contractació pública més eficient, transparent i íntegre, uns conceptes en els quals crec que hem d’aprofundir per a garantir una bona governança, digna de la confiança de la ciutadania. Si més no, com a càrrecs públics locals tenim l’obligació de procurar governs municipals eficients, transparents i integres”, ha assegurat Eva Sanchis.