LA FVMP PARTICIPA A LES JORNADES “A L’ESCOLA UN MENJADOR TRES VOLTES BO”

L’ Ajuntament de Potries i l’Ajuntament de Villar del Arzobispo han posat en marxa, junt a altres entitats, unes interessant jornades per a donar visibilitat als problemes relacionats amb l’accés a un menjador escolar de qualitat a les zones rurals, conèixer alternatives existents en altres territoris i visibilitzar la importància de teixir xarxes entre totes les persones implicades.

Aquestes Jornades d’impuls dels menjadors escolars de qualitat en el món rural, es desenvolupen en el marc del projecte Escola de Famílies d’Alimentació Sana i Sostenible i en l’entorn del projecte Municipis en Saó que porta endavant la FVMP i ONGD CERAI.

En aquestes jornades s’ha reflexionat al voltant de la importància que tenen els centres educatius en els àmbits urbans i quin lligam tenen aquestes entitats en l’impuls d’activitats relacionades en la salut pública en relació a l’agricultura local. Així doncs, durant el desenvolupament de les diferents taules s’ha posat l’accent en les alternatives sanes que hi han en l’ámbit de l’alimentació i la sobirania alimentària, així com en les conseqüències que té per a l’entorn urbà, territorial i social l’aposta per menjadors escolars sans i sostenibles.