LA FVMP POSA EN MARXA LA QUARTA EDICIÓ DELS PREMIS FVMP BON GOVERN

La FVMP ha posat en marxa la quarta edició dels Premis FVMP al Bon Govern, uns guardons adreçats a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. La consolidació, en la seua quarta edició, d’aquests Premis al Bon Govern, per a posar en valor les polítiques públiques als municipis valencians, és una mostra del compromís del municipalisme valencià a la fi d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials.

Per quart any consecutiu, els premis reconeixeran les pràctiques que acosten a la ciutadania les decisions i les mesures que potencien i milloren el desenvolupament local i rural, les manifestacions culturals, les polítiques d’ocupació, l’ús del valencià en l’administració local, la sostenibilitat del territori, la millora de la salut pública…

Els guardons son una plataforma per a fer visible la posada al dia dels nostres municipis en polítiques que fomenten la igualtat i la integració de les persones, la necessitat d’aprofundir en les llibertats públiques, les reformes democràtiques i els valors socials.

Aquest 2020 ha estat un any realment dur per a molts de vosaltres. La crisi sanitària de la COVID-19 ha fet que des de tots els ajuntaments valencians s’hagen hagut de redoblar els esforços i les tasques. Per aquest motiu aquesta nova edició és una oportunitat per reconèixer aquestes propostes, iniciatives i gran treball realitzat en cadascun dels racons de la nostra comunitat durant 2020.

Als Premis, que es convoquen anualment, poden optar tots els Ajuntaments i Mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana. Les bases de la convocatòria es poden descarregar a la web dels guardons (https://bongovern.fvmp.es/), i en elles es fixen les condicions per a la presentació de sol·licituds i documentació de les diferents modalitats de premis, el format dels projectes, el calendari detallat de terminis de tot el procés i la composició de la comissió avaluadora.

Les candidatures guanyadores rebran un guardó com a premi durant l’acte institucional d’entrega dels guardons. Esperem la teua participació en aquesta quarta edició dels PREMIS FVMP BON GOVERN .