LA FVMP POSA EN MARXA LA TERCERA EDICIÓ DE LA FORMACIÓ DE CÀRRECS ELECTES

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies posa en marxa una nova edició de l’Escola de càrrecs electes per als regidors i regidores dels Ajuntaments valencians. La FVMP continua així la seua aposta per la formació destinada als càrrecs públic municipals que ja va encetar en 2016 i 2017.

Aquesta formació, que tindrà lloc en varies edicions a la ciutat de València estarà formada per dos cursos que giraran al voltant de lideratge i creixement en la direcció d’equips i un altre que gira entorn a un programa didàctic que té com a objectiu millorar els resultats en l’àmbit professional i personal.

Amb tot, per un costat les regidores i regidors poden apuntar-se al curs de “Creixement directiu: lideratge i direcció d’equips”. Un curs en el qual es desenvolupen conceptes com l’habilitat directiva, lideratge i proactivitat a la gestió del canvi o gestió de persones als equips de treball.

Per altra part, el programa “Tots som un súper-heroi” està orientat a la importància d’implementar i millorar les capacitats professionals i personals que desenvolupen les ferramentes per a descobrir què és el que realment vols aconseguir i què deus fer per a aconseguir-ho.

Aquesta formació, que es fa per tercera edició consecutiva, és un pilar fonamental en l’oferta formativa que la FVMP ofereix.

“Una de les nostres prioritats en matèria de formació és la dels càrrecs electes. Aquesta formació complementa, perfectament, la nova oferta de formació continua de 2017 que hem preparat per als funcionaris públics d’Ajuntaments, diputacions i mancomunitats”, ha assegurat Eva Sanchis, vicesecretària general de la FVMP.

DATES DE REALITZACIÓ

VALÈNCIA – FVMP (C/ Guillem de Castro, 46)

“Creixement directiu: lideratge i direcció d’equips” : 24/09, 26/09, 01/10, 03/10 i 22/10.

“Tots som un súper-heroi” : 23/10 i 25/10.

Horaris dels dos cursos: De 16h. a 20h.

MÉS INFO PER A LA INSCRIPCIÓ AL BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ ADJUNT EN AQUESTA PÀGINA.