LA FVMP POSA EN MARXA LA TERCERA EDICIÓ DELS PREMIS AL BON GOVERN FVMP

La FVMP ha posat en marxa la tercera edició dels Premis al Bon Govern, uns guardons adreçats a les bones práctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local. La consolidació, en la seua tercera edició, d’aquests Premis al Bon Govern, per recompensar les Bònes Pràctiques als municipis, és una mostra del compromís del municipalisme valencià a la fi d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials.

Per tercer any consecutiu, els premis reconeixeran les pràctiques que acosten a la ciutadania les decisions i les mesures que potencien i milloren el desenvolupament local i rural, les manifestacions culturals, les polítiques d’ocupació, l’ús del valencià en l’administració local, la sostenibilitat del territori, la millora de la salut pública…

Els guardons son una plataforma per a fer visible la posada al dia dels nostres municipis en polítiques que fomenten la igualtat i la integració de les persones, la necessitat d’aprofundir en les llibertats públiques, les reformes democràtiques i els valors socials.

Als Premis, que es convoquen anualment, poden optar tots els Ajuntaments i Mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana. Les bases de la convocatòria es poden descarregar a la web dels guardons (https://bongovern.fvmp.es/), i en elles es fixen les condicions per a la presentació de sol·licituds i documentació de les diferents modalitats de premis, el format dels projectes, el calendari detallat de terminis de tot el procés i la composició de la comissió avaluadora.

Les candidatures guanyadores rebran un guardó com a premi durant l’acte institucional d’entrega dels guardons. Esperem la teua participació en aquesta tercera edició dels PREMIS al BON GOVERN FVMP.