LA FVMP PROPOSA ALS AJUNTAMENTS QUE BONIFIQUEN ALGUNES TAXES I IMPOSTOS A LES MATES DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE I MASCLISTA

El president Rubén Alfaro ha participat en la firma del Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere i Masclista.

La Federació ha aportat més d’una vintena de mesures encaminades a l’ajuda de les víctimes.

18 de septiembre-17

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) , Rubén Alfaro, ha subratllat la necessitat de combatir i sumar esfuerzos des de la unió de les administracions públiques per a lluitar contra un problema sobre el qual cal intervindre des de diferents fronts “major conscienciació i prevenció, i atenció a les víctimas”.

El màxim responsable de la FVMP ha participat este matí en l’acte de la firma del Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere i Masclista. El pacte ha sigut subscrit per 63 entitats valencianes i totes elles ha aportat mesures i línies de treball encaminades a l’ajuda de les víctimes.

La FVMP s’ha sumat a este pacte amb quasi una trentena de propostes per a potenciar xarxes d’ajuda per a les víctimes vetlant, en primer lloc, per la seua protecció i ajudant-la en la seua rehabilitació davant de la societat. Alfaro ha explicat que una de les mesures que proposem és instar als ajuntaments a establir bonificacions en determinats impostos i taxes municipals a les víctimes d’este tipus de violencia.

A més, s’establixen mesures de conscienciació dirigides a la ciutadania, facilitando espais per al dialogue i el foment d’activitats que promoguen la igualtat i en la comunitat educativa, que tan important es, ha destacat el presidente..

La presència del president de la Generalitat, Ximo Puig, a la firma del pacte es la mostra més evident de la importància d’este tractat que iguala a les víctimes de la violència de gènere i masclista amb les víctimes del terrorismo, ha conclòs Alfaro.