LA SISENA EDICIÓ DELS PREMIS FVMP AL BON GOVERN OBRE EL SEU PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES

Els Premis FVMP Bon Govern, que organitza la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, han obert el seu període de presentació de candidatures per a optar alguna de les nou categories de les quals estan composats el certamen d’enguany. Aquests guardons estan adreçats a les bones pràctiques municipals i tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a nivell local.

Els premis es van posar en marxa en 2018 i enguany arriben a la seua sisena edició amb l’objectiu de ser una plataforma on fer visible les polítiques públiques model dels municipis valencians. Uns guardons que cerquen visibilitzar la tasca municipalista i les iniciatives locals que apostes i fomenten la igualtat i la integració de les persones junt a la necessitat d’aprofundir en les llibertats públiques, reformes democràtiques i valors socials.

Els ajuntaments i mancomunitats podran presentar les seues candidatures fins al 13 de gener de 2023. Moment en el qual es decidiran els premiats mitjançant la comissió d’avaluació i el jurat.

Per a tenir més informació dels premis i fer les inscripcions a l’edició d’enguany es pot realitzar mitjançant el web https://bongovern.fvmp.es/