L’Ajuntament d’Alboraia i el Col·legi Santa Maria Marianistes Alboraia col·laboren en projectes mediambientals

L’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría Díaz, al costat de la regidora de Medi Ambient, Raquel Casares Dolz i Ismael Rubio Pascual, regidor d’Educació, han rebut hui a representants del Col·legi Santa Maria Marianistes de la localitat, amb la presència de personal de l’equip tècnic municipal.

L’objectiu d’aquesta reunió ha sigut conéixer amb major detall els diversos projectes que s’estan duent a terme des de la institució educativa, per als quals el consistori ha oferit també la seua col·laboració.

Manuel Falo Martínez, director general del centre, i Pedro Barrientos Pérez, cap del departament de llengües, han sigut rebuts hui a l’ajuntament per a estudiar les possibilitats de treball conjunt en projectes mediambientals.

Des del col·legi s’estan duent a terme dos projectes Erasmus+ d’intercanvi de bones pràctiques docents: “Enviromental Learning through Mobile Devices”, un projecte d’aprenentatge a través de dispositius mòbils, i “Young Citizens for Change”, un conjunt d’accions i activitats des del centre escolar en col·laboració amb altres centres i entitats europees.

Un dels objectius és “despertar més consciència en l’alumnat dels problemes mediambientals”, com afirma el director del centre. Un objectiu que permet propiciar el respecte pel medi ambient entre la ciutadania jove.

L’alcalde d’Alboraia ha manifestat la seua predisposició per ajudar en aquesta causa: “l’Ajuntament sempre està disposat a col·laborar a crear consciència en la joventut en temes tan rellevants com el medi ambient, ja que és una lluita conjunta de tota la societat”.

Per a això, s’han compartit diferents accions conjuntes en col·laboració, i s’ha acordat promoure aquestes iniciatives en favor al medi ambient, per exemple propiciant la mobilitat i el turisme sostenible, la reducció d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i la gestió de residus, entre altres possibilitats que es continuaran treballant des del centre educatiu amb l’Ajuntament d’Alboraia.

Font: Ajuntament d’Alboraia