LES INVERSIONS DE LA FVMP AUGMENTEN UN 92%

Aprovats els pressupostos de 2022 en l’última Comissió Executiva de 2021
• Les inversions augmenten un 92% gràcies a l’augment de pressupost contemplat en els convenis de col·laboració

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) ha aprovat hui els pressupostos generals de l’exercici 2022 en l’última Comissió Executiva i Consell de l’any en curs, celebrada en el municipi alacantí de Crevillent.
La cita ha comptat amb la presència del director general d’administració local, Toni Such, qui ha agraït a la FVMP la invitació i ha assegurat que l’any vinent serà “un any d’inversions per als ajuntaments a través de diferents línies, amb una clara aposta pel Fons de Cooperació Municipal”.
A més del director general d’administració local, també han acudit el president de la FVMP, Rubén Alfaro; el vicepresident de la FVMP, Diego Gómez; el secretari general de la FVMP, Vicent Gil; i diversos alcaldes i alcaldesses de tota la Comunitat Valenciana.
Rubén Alfaro ha celebrat uns comptes generals de la FVMP sanejades per tercer any consecutiu. De fet, des que es liquidara el deute històric de la FVMP en 2019, el balanç de situació ha anat millorant cada any fins a arribar al romanent actual de més de 450.000 euros.
Quant a l’activitat de la FVMP, Vicent Gil ha donat compte dels 24 convenis de col·laboració subscrits en 2021, la majoria amb la Generalitat Valenciana, i ha avançat que en 2022 el pressupost dels mateixos incrementarà en un 92%. “Això només reflecteix la labor que fem dia a dia al costat de les entitats locals”, ha assenyalat.
La trobada ha tingut lloc a Crevillent, després que les dues últimes Comissions Executives se celebraren per videoconferència a causa de la situació derivada de la pandèmia sanitària. Referent a això, Alfaro ha aplaudit “poder realitzar-la de manera presencial i en un lloc com Crevillent” i ha incidit en què es tracta de “una mostra més de la vocació descentralitzadora que té la FVMP”.
Per part seua, l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha agraït la celebració d’aquesta edició de la Comissió Executiva i Consell a Crevillent assegurant que “és un encert per a donar a conéixer la labor de la FVMP a la ciutadania”.