Més de 30 comerços locals participaran el proper cap de setmana en la Fira de Nadal de Borriana

Enguany el comerç local de Borriana eixirà una vegada més al carrer per a participar en la Fira de Nadal que se celebrarà el pròxim cap de setmana a la plaça del Pla, adaptada a les circumstàncies sanitàries actuals, en què els comerços podran exhibir i vendre els seus productes, i els visitants podran adquirir-los.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Comerç, Sara Molina, han supervisat aquest matí la instal·lació de la fira que esperen que siga “un nou èxit”, i han avançat que enguany novament comptarà amb la participació d’un total de 32 comerços en casetes individuals de fusta, homogènies i amb protecció lateral, llogades i cedides gratuïtament per l’Ajuntament per a cadascun dels comerços que ho han sol·licitat, “amb la finalitat de proporcionar major benestar i seguretat sanitària”.

Els veïns i veïnes de la ciutat, i d’altres municipis, podran aprofitar la Fira de Nadal de Borriana i avançar les seues compres nadalenques, amb un ampli assortiment de productes presents en aquesta edició. La Fira començarà el divendres 3 de desembre a les 18 hores i coincidirà amb el primer dia d’encesa de les llums nadalenques del municipi, i finalitzarà el dilluns 6 de desembre.

Divendres la Fira estarà oberta fins a les 21 hores, mentre que dissabte i diumenge l’horari serà d’11h a 21h i dilluns d’11h a 20h. El dilluns 5 de desembre, últim dia de la Fira, a les 19.30h es realitzarà el sorteig presencial de Nadal i la fira es tancarà a les 20 hores.

Sara Molina ha destacat que enguany “tampoc es realitzaran actuacions i activitats d’animació, per evitar aglomeracions i respectar les mesures de seguretat, però sí que es disposarà d’ambientació, decoració, música i il·luminació nadalenca”.

Com a novetat enguany en la Fira, els xiquets i les xiquetes podran depositar les cartes als Reis Mags d’Orient en les tres bústies reials realitzades pels artistes fallers del municipi el Nadal passat i que representen la figura de Melcior, Gaspar i Baltasar. A més, s’ha afegit una nova bústia amb la figura del  Pare Noel.

Per a Sara Molina és fonamental “unir esforços per a donar suport als petits i mitjans comerços” i, per això, ha animat la ciutadania a acudir a la Fira de Nadal, “una oportunitat fantàstica per a aprofitar i realitzar les compres, perquè segur que el que busquen ho trobaran i serà beneficiós per a tots”.

Per part seua, el president de la Federació de Comerç, Emilio Dávila, a més d’agrair a tots els “expositors la seua col·laboració”, ha mostrat la seua satisfacció “pel treball fet des de la Federació de Comerç al costat de l’Ajuntament de Borriana que ens fa sentir molt orgullosos que cap comerç que haja volgut participar se n’haja quedat fora”.

Sorteig de premis

En el sorteig que se celebrarà el dilluns dia 6 abans de la cloenda, últim dia de la Fira de Nadal, es repartiran diversos premis que consisteixen en un viatge i lots de productes dels comerços participants entre les persones que realitzen les seues compres en la Fira i depositen el bitllet facilitat pels comerços en les urnes corresponents situades en la mateixa Fira.

 

Font: Ajuntament de Borriana