Ontinyent forma als clubs locals en entrenament infantil avançat, màrketing i patrocinis

El Campus Universitari d’Ontinyent acull esta setmana unes Jornades de Tecnificació sobre Gestió Esportiva i Clubs destinada a l’alumnat del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport del Campus d’Ontinyent, així com a integrants dels clubs esportius locals.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que estes jornades organitzades per l’Ajuntament de la ciutat i la Universitat de València (UV), que tenen lloc com a prèvia a la jornada científica sobre Esport i Dona d’aquest dijous, “suposa una nova mostra dels fruits que poden donar les bones relacions i la colaboració entre l’Ajuntament i la UV. Estes jornades de tecnificació no sols són útils per a l’alumnat, sinó que poden ajudar als nostres clubs a fer una millor gestió en diversos àmbits. Des de la regidoria d’Esports volem agraïr esta nova aposta per Ontinyent de la UV i del Degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (FCAFE), Ferran Calabuig, per seguir ajudant-nos a avançar com a ciutat educativa i esportiva”, manifestava.

A la primera de les jornades, dimarts 19 d’octubre, sobre entrenament infantil avançat,  es comptava amb la participació de Rafa Aranda, professor de la facultat de FCAFE, llicenciat en Educació Física i Medicina, amb ampla experiència en preparació en equips de categories inferiors de clubs com el Villareal CF o Valencia CF. Dimecres 20 era torn per a una jornada sobre “Màrketing i Patrocini Esportiu”, comptant amb la participació de Lídia Balada, del Club Atletisme Safor, i Puri Naya, de l’empresa Teika.

 

Font: Ajuntament d’Ontinyent