Pedreguer recepciona l’obra d’ampliació del cementiri municipal amb 484 nínxols nous

L’Ajuntament de Pedreguer ha dut a terme ampliació del cementiri municipal amb la construcció de 484 nous nínxols, una actuació que ha tingut una inversió de 280.847,64 € (363.847,30 € de licitació), segons han informat fonts municipals.

Precisament, el passat dimarts s’ha signat la recepció de l’obra que permetrà oferir aquests nínxols en cas que es requeresquen. S’han invertit en aquesta actuació uns 280.000 euros, finançats per la Diputació d’Alacant en un 75%, aportant l’Ajuntament la resta. “De fet, aquesta obra s’emmarca en el pla d’ampliació del cementiri municipal amb què el govern local vol dotar el cementiri de més nínxols atenent la demanda de la ciutadania”, comenta la regidora d’Obres Públiques, Victòria Simó.

L’obra es va iniciar el passat 22 de setembre de 2020 i van finalitzar el 19 d’octubre d’enguany, a càrrec de l’empresa Nerco Infraestructuras S.L. Al lloc de les obres es va reunir el passat dimarts Sergi Ferrús Peris (Alcalde de l’Ajuntament de Pedreguer) Beatriz García Morales (Arquitecta), Antonio Ramos Crespo (Arquitecte Tècnic), German Semper (representant de la Diputació de Alacant), i la contractista de les obres de referència Nerco Infraestructuras S.L., comprovant-se que aquestes s’han executat d’acord amb el projecte aprovat, confirmant qu les obres han estat totalment acabades i en bon estat de servei.

Les obres fonamentalment han consistit en la construcció de 484 nous nínxols i pavimentacions, per a la qual cosa ha calgut la demolició prèvia d’un antic bloc de nínxols.

 

Font: Ajuntament de Pedreguer