REUNIÓ DE TREBALL AMB EL CONSELL VALENCIÀ DE COL.LEGIS VETERINARIS

Amb la publicació de la nova LLEI, DE LA GENERALITAT, DE PROTECCIÓ, BENESTAR I TINENÇA D’ANIMALS DE COMPANYIA I ALTRES MESURES DE BENESTAR ANIMAL s’entén la necessitat de coordinació i col·laboració entre les institucions relacionades directament amb aquesta.

En aqueix sentit, el dia 13 d’abril, a les 9 hores en la seu de l´FVMP se celebrarà una reunió de treball amb el Consell Valencià de Col.legis Veterinaris.

A aquesta reunió assistirà Inmaculada Ibor Martínez, presidenta del CVCV i, el secretari general de l´FVMP Vicent Gil Olmedo en el marc del conveni de col·laboració signat al juliol del 2021.

El motiu d’aquesta és començar a unificar els continguts d’una acció formativa cap a les Corporacions locals donada l’OBLIGATORIETAT DE LA FORMACIÓ de totes les persones que treballen en centres relacionats amb animals de companyia i agents públics que es relacionen mitjançant el seu treball amb animals de companyia.

S’estén l’obligació de la formació per a aquells agents públics en les tasques de supervisió i control, treballadors i voluntaris relacionats amb centres de cria, acolliment, venda, manteniment i aquells nuclis zoològics que es considere reglamentàriament.