RUBÉN ALFARO APUESTA PER “APROFITAR LES OPORTUNITATS PER A CREAR MODELS EUROPEUS DE MUNICIPIS”

El president de la FVMP clausura la jornada “Oportunitats de finançament i ajudes europees per a municipis” a València

València, 5 de març

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro, ha clausurat la jornada “Oportunitats de finançament i ajudes europees per a municipis” celebrades hui en la Fundació *ADEIT de València.

La Direcció General d’Administració Local ha reunit a més de 230 participants, alcaldes i regidors així com tècnics, per a compartir la nova estratègia europea en el Marc de finançament per al període 2021-2027. L’acte, ha comptat també amb la presència del Director General de Fons Europeus, Andreu Iranzo, el vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández *Bielsa i el Director General d’Administració Local, Antoni Such.

Rubén Alfaro ha destacat que un dels objectius és “aconseguir uns municipis més ben connectats, més verds, més intel·ligents i més pròxims als ciutadans”. Així mateix, ha apostat per la necessitat que “aprofitem les oportunitats i enfortim la consciència social sobre la necessitat de crear models europeus de municipis més sostenibles i intel·ligents”.

D’altra banda, Antoni Such, Director General d’Administració local, ha mostrat l’interés de la Generalitat per acompanyar a les entitats locals de la Comunitat Valenciana en la tasca de presentació i gestió de projectes europeus anunciant la disposició de recursos, a través de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, per a disposar d’un servei d’informació i assessorament.