Tornen les nits ‘terrorífiques’ de Halloween de la mà de Joventut Dénia

Per al cap de setmana del 29, 30 i 31 d’octubre, Joventut Dénia ha preparat vetllades ‘terrorífiques’ per a tornar a celebrar Halloween. L’any passat, les activitats es van concentrar al castell per a garantir les mesures de seguretat exigides per la pandèmia. Enguany, es manté la mateixa ubicació per al “Castell del terror”, fins que la situació permeta recuperar el túnel com a localització.

La fortalesa esdevindrà, durant tres vesprades-nits, l’escenari de rutes teatralitzades plenes de misteri: de 18 a 21 hores, per grups de 15 persones.

Però a més, els mateixos dies, en horaris diferents de matí i vesprada, les persones interessades podran participar en un ‘escape room’, a les instal·lacions de la ronda de les Muralles, basat en la coneguda sèrie de televisió “La casa de papel”.

El títol de la proposta, d’una duració de 35 minuts cada sessió, és “Bella ciao” i s’hi desenvoluparà per grups de 8 participants.

Els horaris previstos són: divendres 29, de 19 a 23 h; i dissabte 30 i diumenge 31, de 10 a 14 h i de 19 a 23 h.

Cal inscripció prèvia per a les dos activitats, telefonant al número 966 423 700. L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment i els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta.

 

Font: Ajuntament de Dénia