Vista Calderona acollirà el quart centre Social de la Pobla de Vallbona a les urbanitzacions

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha presentat a l’Associació veïnal Vista Calderona el projecte del nou Centre Social que es construirà la urbanització. Es tracta d’un edifici multiús que s’ubicarà al nucli residencial i que servirà de punt de trobada i espai per a l’organització de les activitats tant de l’ajuntament com l’associació veïnal.

El de Vista Calderona serà el quart Centre Social que l’Ajuntament construïsca a les urbanitzacions de la localitat, després que en 2018 s’adjudicaren els primers centres de la Rascanya i la Sima, als que posteriorment es va sumar el de la Malladeta.

Es tracta d’una construcció de 156 m2 i que disposa d’una sala polivalent, 2 magatzems, 2 banys, 2 oficines per a ús de l’Ajuntament i l’associació veïnal i una cuina. L’Ajuntament té prevista una partida de 120.000 euros per a la seua construcció.

El Centre Social està previst que s’ubique al centre del nucli residencial, en una zona tancada al trànsit i que ja disposa d’una zona d’aparcament i un parc infantil.  A més, està a prop de la parada de l’autobús urbà, el que facilitaria l’ús per part del veïnat de les urbanitzacions del voltant.