LA FVMP I LA UV ENGEGUEN LA 2na EDICIÓ DEL POSTGRAU “GOVERNANÇA LOCAL

Amb aquesta iniciativa la FVMP continua apostant per millorar el servei de formació que presta als diferents agents que formen part de la governança als ajuntaments, mancomunitats i diputacions de tot el territori valencià. El termini de preinscripció i matrícula es desenvolupa fins al mes de setembre, moment en què començarà a impartir-la docència.

Fruit del conveni signat per part de la FVMP i de la Universitat de València es fica en marxa la 2na edició del postgrau “Governança local”. Aquest primer títol és de caràcter totalment presencial i està orientat a càrrecs electes d’entitats municipals i autonòmics. Un any més el Postgrau estarà dirigit per Pablo Oñate i Oscar Barberà, membres del Departament de Dret Constitucional, Ciència Política i Administració de la Universitat de València.

Des de la Universitat de València se ha configurat un currículum que té per objectius, entre altres, entendre el procés de les polítiques públiques i formació de l’agenda política i de govern, introduir-se en la planificació estratègica i altres eines pel disseny de polítiques públiques, dominar els aspectes econòmics del procés governamental, entendre les implicacions polítiques de la gestió pública o saber dissenyar una estratègia de comunicació local.

Podeu inscriure-vos en aquest enllaç: https://postgrado.adeituv.es/es/cursos/area_juridica_y_social-2/gobernanza-local/datos_generales.htm