LA PRIMERA ESTACIÓ DE L’ESCOLA DE CÀRRECS ELECTES DE L’FVMP ARRIBA A VALÈNCIA I ALACANT

El Museu Arqueològic d’Alacant i el MUVIM de València han acollit la primera sessió de l’Escola de Càrrecs Electes de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Aquesta nova edició de formació per a regidors i regidores s’ha dividit en sis estacions. Sis propostes formatives diferents. Amb l’arribada a aquesta primera estació es cerca encetar un viatge cap a l’excel·lència per part de les regidores i regidors en el seu dia a dia al capdavant dels ajuntaments mitjançant la formació que els ofereix l’FVMP.

El programa preparat en aquesta nova proposta formativa per l’FVMP té com a objectiu augmentar les capacitats que les regidores i regidors tenen per a fer arribar missatges a la ciutadania, analitzar els mètodes que emprem i identificar les bones i males pràctiques. Es tracta d’una formació   que busca un canvi en la forma de gestionar dels responsables que estan al capdavant dels ajuntaments. Aquesta edició de l’Escola de càrrecs electes de l’FVMP es complementa amb l’oferta de formació continua que l’entitat municipalista valenciana ofereix per al personal al servei de l’administració local.

Enlairar-se per a oferir millors serveis a la ciutadania

La primera estació, anomenada “Desafia’t”, s’ha configurat com un seminari de màxima intensitat experiencial i motivacional. Els regidors i regidores que han assisitit a les jornades de València i Alacant han après a reconéixer, acceptar i superar les  pors i limitacions autoimposades. Un dels altres punts que es van treballar va estar el de millor la intel·ligència emocional així com l’autoconfiança i la capacitat per a prendre decisions i aconseguir objectius.

El docent que ha impartit la primera sessió ha estat Leandro Fernàndez Macho. Professor col·laborador en la Universitat de Cantàbria i el Centre Internacional Santander Emprenedoria i director i fundador de Neurozona, espai pioner a Espanya, d’entrenament integral del cervell per a infants i adults.