L’FVMP CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA RÀDIO AMB UN PROGRAMA EN DIRECTE DE LA XARXA D’EMISSORS MUNICIPALS VALENCIANES A VALÈNCIA

Ximo Puig, Rubén Alfaro, Sandra Gómez i Antoni Gaspar inauguren l’esdeveniment matutí en la plaça de Manises.

València, 13 de febrer de 2020

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb l’emissió d’un programa matinal en directe de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. El president de la Comunitat Valenciana Ximo Puig, el president de l’FVMP Rubén Alfaro, el president de la Diputació de València Antoni Gaspar Ramos, i la primera tinenta d’alcalde de València Sandra Gómez, inauguren l’esdeveniment amb les seues intervencions sobre la importància de la ràdio com a mitjà de comunicació actual.

Més de 20 emissores han participat aquest matí, per segon any consecutiu, en aquest programa especial que s’ha realitzat en la plaça de Manisesde València, per la qual han passat més de 200 persones per a gaudir d’aquesta emissió en directe.

En aquesta festa radiofònica, que ha durat tres hores, han intervingut nombroses personalitats entre les quals destaquen el vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies Diego Gómez, la directora general de l’Agenda Valenciana Antidespoblament Jeannette Segarra Sales, el director general de l’Administració Local Antoni Such, la secretària autonòmica de Comunicació Blanca Marín i el secretari autonòmic de Cohesió Territorial Alfred Boix, a més de representants de les corporacions municipals de les poblacions que pertanyen a la Xarxa.

Aquest programa, que ha repassat la salut d’aquest mitjà de comunicació en la història de les emissores locals, ha comptat amb l’animació de les actuacions en directe del grup musical valencià «Poetes Anònims» i amb el servei d’àpats de l’empresa de reinserció sociolaboral «Intregras-Tú».

Tota una festa, on institucions públiques i professionals, han reconegut la important i la labor inqüestionable que realitzen les emissores municipals radiofòniques en la vida i en la història de tots els valencians.

XARXA D’EMISSORES MUNICIPALS VALENCIANES

La XEMV pretén unir esforços amb l’objectiu últim de treballar conjuntament per a la millora del sector de les ràdios municipals. És, en definitiva, un espai des d’on definir les metes i traçar les estratègies comunes que redunden en benefici de la ciutadania creada sota el paraigua de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

VIDEO I

VIDEO II