L’oficina mòbil de comerç i consum de la FVMP visita la Baronia

Durant la jornada també es va realitzar un taller de noves tecnologies per al comerç local

El passat divendres 23 de març l’Oficina Mòbil de Comerç i Consum que la FVMP posa a disposició de municipis i mancomunitats va estar assessorant als usuaris en els municipis de Algimia d’Alfara i Estivella. L’objectiu de l’Oficina Mòbil va ser traslladar la informació referent a subvencions i normativa de comerç i assessorament en reclamacions i tràmits per a consumidors a la porta dels veïns dels municipis de la Baronia.

Aquesta jornada es va acompanyar d’un taller gratuït per a comerços realitzat al Centre Cultural d’Estivella on es va tractar el tema de les noves tecnologies aplicades al sector comercial i especialment del “whatsapp màrqueting”, en el qual es van tractar diverses aplicacions d’aquesta App amb l’objectiu d’obrir un nou canal de comunicació amb el client i per a la promoció dels productes locals.

Les activitats, que es van realitzar des de les 10:30 fins a les 19:00 hores són un pas més per part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Generalitat Valenciana, Xarxa AFIC i la Mancomunitat de la Baronia, en el camí marcat per la informació, assessorament i suport al comerç local.

Nota de Premsa