Memòria Històrica

COSINT LA MEMÒRIA DEMOCRÀTICA DES DEL TERRITORI: VISIÓ DES DEL MUNICIPALISME VALENCIÀ

El punt inicial de la interiorització per part de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) de la rellevància de la Memòria Històrica per a les Entitats Locals valencianes es va desencadenar a partir de la simbiosi entre el fet recurrent i generalitzat dels Ajuntaments per buscar antecedents històrics locals Cosint la memòria democràtica des del territori visió des del municipalisme valencià (3 MB)Xarxa Memòria annex (475 kB)

Llegir més >>

Presentació del dossier del n. 6 de “L’IO. Lectures de l’Institut Obrer. Revista de pensament i acció social”

Revista semestral editada per l’Associació Cultural Institut Obrer (ACIO), dirigida a especialistes, investigadors i professionals del camp de les Ciències Socials. Una publicació d’articles originals amb rigor metodològic, que contribueixen a la investigació dels camps multidisciplinaris en l’àmbit del coneixement. Divulgació de la nostra realitat socials, cultural i histórica. Continguts crítics amb rigor científic i divulgatiu.

Llegir més >>

DIA INTERNACIONAL DE L´HOLOCAUST

Amb motiu del Dia Internacional de Commemoració en Memòria de la Víctimes de l’Holocaust i la Prevenció dels Crims contra la Humanitat, el 27 de gener de 2021, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) fa pública la necessitat d’aprofundir en l’Educació, la Memòria i la Investigació sobre l’Holocaust, que, com reconeix la UNESCO, és tasca essencial per a fomentar l’observació dels Drets Humans, les llibertats fonamentals i els valors de tolerància i respecte mutu. 27 de enero. Manifiesto

Llegir més >>

Xarxes