Alboraia rep la visita d’estudiants de Florida State University que han visitat l’exposició “Prietas las filas”

L’alcalde del municipi ha donat la benvinguda a l’alumnat a la Casa de la Cultura José Peris Aragó

Aquest matí el municipi alboraier ha rebut la visita d’estudiants de la seu a València de Florida State University, que han anat a visitar l’exposició sobre el franquisme “Prietas las filas”.

Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia, els ha rebut i donat la benvinguda, junt a la regidora de Joventut, Zeudy Estal, el regidor de Cultura, Manuel Andreu, i el regidor d’Educació, Ismael Rubio. Aquesta visita ha servit per a acostar la història espanyola a l’estudiantat de Florida State University, i també perquè coneguen Alboraia i totes les seues particularitats.

L’Ajuntament d’Alboraia també ha volgut donar-lis a conéixer alguns dels productes típics del municipi, oferint-los una degustació d’orxata, fartons i suc de taronja. L’alumnat ha visitat l’exposició i s’ha interessat per l’adoctrinament i les característiques del règim franquista, coneixent més de prop aquesta realitat a través dels objectes de l’època. Esta exposició es pot visitar gratuïtament a la Casa de la Cultura José Peris Aragó fins al 4 de març.