I MATINAL MOTERA A LA RUTA 99

El proper 25 de setembre tindrà lloc a Castell de Cabres (Els Ports, Castelló) la I Matinal Motera a la Ruta 99. Esta matinal pretén posar en valor la riquesa dels nostres pobles d’interior per a un col·lectiu que visita amb molta asidiutat els municipis de la Ruta 99. Esta matinal, que tindrà lloc a 99 dies d’acar l‘any, tindrà inclós al seu programa una festa remember, dinar amb embotits típics de la zona i una Mostra de productors i artesant dels pobles AVANT.

En esta mostra es podrá trobar productes de empreses i xicotets emprenedors rurals que han confiat en el territori per a crear els seus somnis empresarial. Ells, que treballen diariament per establir els municipis en risc de despoblament com a espais idonis per a crear negocis de proximitat, venen des de tots els racons de Castelló, Valencia i Alacant fins a Castell de Cabres a oferir una mostra del que es pot produïr i fabricar a l’interior de la nostra Comunitat.

Fins a esta matinal s’acostaran moters de tot arreu per a descubrir els pobles de la Ruta 99 que es troben als Ports i al Maestrat com són Villores, Vallibona, Herbers, Palanques i Castell de Cabres. Disfrutar d’una ruta per les seues carreteres, compartir temps amb altres associacions moteres i degustar i adquirir productes típics de la zona es una perfecta combinación per a descobrir el que t’estaves perdent.