LA FVMP ORGANITZA LA JORNADA “INSPECCIÓ TRIBUTÀRIA LOCAL. LA CONSOLIDACIÓ DELS INGRESSOS MUNICIPALS”

La FVMP va organitzar el passat mes de setembre la jornada formativa “Inspecció tributària local. La consolidació dels ingressos municipals” que es va celebrar a ADEIT-Fundació Universitat Empresa.

Aquesta jornada formativa, inaugurada per la vicesecretaria general de la FVMP, Tamara Martínez i el Secretari Autonòmic d’Hisenda, Francesc Gamero i que va formar part del Pla de Formació Continua 2022 de l’FVMP, va estar dirigida a les persones treballadores de les administracions públiques i també a les gestores d’entitats locals i a les operadores jurídiques en l’àrea de la hisenda pública. La jornada va ser de gran utilitat per als assistents ja que es van evidenciar exemples de municipis del territori valencià que ja han posat en marxa mesures de sostenibilitat financera de les hisendes locals i amb ponents que tractaren de donar les claus d’aquesta tasca tan complexa al món municipal.

Entre els ponents amb les tresoreres de Riba-roja del Túria o Llíria, Sofia Olmo i Esther Castellano, qui van fer palesa la importància de la inspecció tributària als ajuntaments com a una eina de eficàcia en relació a la consolidació dels ingressos municipals. També va exposar el seu cas, Pablo Torres, TAG d’Urbanisme de Godella i Josep Manel Medrano Molina, Director de Planificació Estratègica i Fiscalitat de la Gerència de Pressupostos i Hisenda de l’ Ajuntament de Barcelona.

Podeu veure les jornades completes al següents vídeos penjats al canal de youtube de la FVMP: