LA FVMP PARTICIPA EN LA CONCENTRACIÓ PER A RECLAMAR Al GOBIERNO QUE L’AP7 SIGA GRATUÏTA I PÚBLICA

El president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro recorda que “se tracta d’una via que vertebra la Comunitat i clau en el desenvolupament econòmic i social de la nostra terra”

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha anunciat el seu suport a la concentració convocada per a dimecres que ve 23 de maig per la Confederació d’Associacions Veïnals de la Comunitat (CAVE-COVA) en la Delegació del Govern per a reclamar la reversió del peatge de l’AP7 i que ha sigut convocada. “Se tracta d’una via que vertebra la Comunitat i per tant és clau per al desenvolupament econòmic i social de la nostra terra”, ha assenyalat el president de la Federació, Rubén Alfaro qui una vegada més ha instat al Govern i a Rajoy al fet que liberalitzen aquesta infraestructura la concessió de la qual, en el seu tram d’Alacant a Tarragona, finalitza a partir del 31 de desembre.

Alfaro també ha recordat que es tracta d’una petició de nombrosos municipis de la Comunitat i especialment d’aquelles poblacions per les quals transcorre la via. Així ha recordat que van ser molts els ajuntaments que van recolzar la proposta de moció impulsada des de la Federació per a reclamar la gratuïtat de l’autopista.

D’aquesta forma la Federació se sumisca a una reivindicació compartida per la majoria dels grups de les Corts Valencianes i el Govern de la Generalitat que exigeixen la fi de la concessió. Rubén Alfaro ha reiterat que “de no ser així estaríem davant una nova discriminació a la Comunitat que caldria sumar als retirats maltractaments que patim per la infrafinanciación i la falta d’inversions del Govern de Rajoy”.