La Policia Local de l’Eliana es reforça amb nous agents

Un total de 5 nous agents de la Policia Local han estat rebuts aquest migdia en el Saló de Plens de l’Ajuntament per part de l’alcalde, Salva Torrent. L’acte, en el qual també ha estat present el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora i l’Oficial Cap, Alfonso Azkoitia, ha servit per a donar-los benvinguda a la localitat després de la seua recent incorporació a la plantilla municipal.

Dels 5 nous policies, dos venen a substituir vacants d’agents que s’han traslladat mentre que les altres tres són places de nova creació, ascendint així la plantilla a un total de 31 agents. El cos policial de l’Eliana està dotat dels recursos necessaris per a desenvolupar la seua labor amb 3 vehicles policials, un d’atestats i controls, 2 noves motos tot terreny de gran cilindrada, un dron i 84 càmeres de vigilància per a prevenir delictes.

Davant qualsevol emergència o situació d’inseguretat, la Policia Local està a la disposició d’elianers i elianeres les 24 hores dels 365 dies a l’any en el telèfon 96 274 07 01. El cos agraeix la col·laboració ciutadana per a mantenir el baix índex de delictes.

Torrent ha recordat que formen part d’un servei públic essencial per a la ciutadania -que inclou vigilància preventiva, seguretat ciutadana, controls, violència de gènere i menors- i els ha traslladat la benvinguda a l’Eliana.